Reseptilääkkeet

Tilaa esimerkiksi erektiolääkkeiden reseptit

Erektiohäiriö on yleinen, mutta kiusallinen vaiva myös nuorempien miesten keskuudessa. Yleisenä syynä erektiohäiriöiden taustalla on kova stressi, jota aiheutuu esimerkiksi työelämän tuomien paineiden vuoksi. Mikäli kärsit erektiohäiriöistä, Lääkäri247 auttaa. Puhelinlääkärimme määrää sinulle turvalliset erektiolääkkeet, jotka ovat toimiva keino erektio-ongelmien hoitoon.

Uusimme ja kirjoitamme sähköisiä reseptejä selkeissä lääketieteellisissä tapauksissa, joita ovat esimerkiksi virtsatieinfektio, potenssihäiriöt tai krooninen sairaus, johon asiakkaalla on säännöllinen lääkitys. Kirjoitamme reseptit myös matkailijan tarvitsemia rokotteita ja esimerkiksi puutiaisaivokuumerokotusta (TBE-rokote) varten. Voit tiedustella lääkkeisiin liittyviä asioita myös sähköpostin kautta .

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Lääkärimme ovat kokeneita eri alojen asiantuntijoita. He auttavat jokaista asiakasta hienovaraisesti ja ammattimaisesti. Puhelinlääkärin avulla aroiltakin tuntuviin asioihin uskalletaan pyytää apua ja samalla säästyy aikaa, kun erillistä vastaanottokäyntiä ei tarvita.

Päivystävä lääkäri

Soita lääkärille:
0600 16334

(puhelun hinta on 4 € / alk. min + pvm/mpm)


Saat reseptin vaivattomasti

Emme uusi/kirjoita PKV-lääkkeitä, psyykenlääkkeitä, Lyricaa tai muitakaan keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä

Reseptilääkkeiden määrääminen ja uusiminen

Uusi reseptisi helposti sähköisen palvelumme kautta »

Otamme reseptistä 26.50 € korvauksen (1–3 reseptiä). Neljännestä reseptistä lähtien perimme 8 € lisäkorvauksen per resepti alla olevan taulukon mukaisesti. Puhelun hinta on 4 € / alk. min + pvm/mpm

Resepti kirjataan sähköisesti Omakanta -palveluun, josta ne näkyvät kaikissa Suomen apteekeissa. Sähköisen reseptin saamisen jälkeen lääkkeet on mahdollista hakea apteekista henkilöllisyystodistusta vastaan. Apteekki perii reseptipalkkion lääkettä noudettaessa.

Reseptien lkm Hinta
1 26.50 €
(Kela-korvattavien lääkkeiden korvausosuus on 4,5 €)
2 26.50 €
(Kela-korvattavien lääkkeiden korvausosuus on 4,5 €)
3 26.50 €
(Kela-korvattavien lääkkeiden korvausosuus on 4,5 €)
4 (1 x 8 € lisämaksu) 34.50 € 
5 (2 x 8 € lisämaksu) 42.50 € 

Omavastuuosuus Kela-korvattavissa lääkkeissä on 22 €.

HUOM! Emme uusi psyykenlääkkeitä, vahvoja kipulääkkeitä, rauhoittavia lääkkeitä tai muita keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä (PKV-lääkkeet). Reseptien uusiminen etänä edellyttää säännöllisiä kontrolleja. Potilasturvallisuuden vuoksi reseptejä ei voi uusia jatkuvasti etänä ilman lääkärin vastaanotolla käyntiä.