Reseptilääkkeet

Reseptilääkkeiden määrääminen ja uusiminen

Uusi reseptisi helposti sähköisen palvelumme kautta »

Otamme reseptistä 29 € korvauksen (1–3 reseptiä). Neljännestä reseptistä lähtien perimme 8 € lisäkorvauksen per resepti alla olevan taulukon mukaisesti. Puhelun hinta on 3,55 € / alk. min + pvm/mpm. Resepti on valmis 12 h kuluessa, useimmiten aikaisemmin. Kiireellisissä tapauksissa kannattaa soittaa 0600 16334

Resepti kirjataan sähköisesti Omakanta -palveluun, josta ne näkyvät kaikissa Suomen apteekeissa. Sähköisen reseptin saamisen jälkeen lääkkeet on mahdollista hakea apteekista henkilöllisyystodistusta vastaan.

Reseptien lkm Hinta
1-3 29 €
4 (1 x 8 € lisämaksu) 37 € 
5 (2 x 8 € lisämaksu) 45 € 

Palkkio maksetaan ennen lääkkeen noutamista, kun lääkäri on ensin selvittänyt, onko lääkettä mahdollista uusia/kirjoittaa etänä

HUOM!

Emme uusi psyykenlääkkeitä, vahvoja kipulääkkeitä, rauhoittavia lääkkeitä tai muita keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä. Näiden lääkkeiden reseptipyyntöihin emme vastaa.

Reseptien uusiminen etänä edellyttää säännöllisiä kontrolleja. Potilasturvallisuuden vuoksi reseptejä ei voi uusia jatkuvasti etänä ilman lääkärin vastaanotolla käyntiä.

Lääkäri 24/7

Resepti pyyntö/uusinta »

Reseptin kirjoittaminen edellyttää aina vahvaa tunnistautumista, joka onnistuu sähköisen palvelumme kautta.

Reseptin määrääminen ja uusinta

Uusimme ja kirjoitamme sähköisiä reseptejä selkeissä lääketieteellisissä tapauksissa, joita ovat esimerkiksi virtsatieinfektio, potenssihäiriöt tai krooninen sairaus, johon asiakkaalla on säännöllinen lääkitys. Kirjoitamme reseptit myös matkailijan tarvitsemia rokotteita ja esimerkiksi puutiaisaivokuumerokotusta (TBE-rokote) varten. Voit tiedustella lääkkeisiin liittyviä asioita myös sähköpostin kautta  .

Esimerkkinä erektiohäiriö on yleinen, mutta kiusallinen vaiva myös nuorempien miesten keskuudessa. Yleisenä syynä erektiohäiriöiden taustalla on kova stressi, jota aiheutuu esimerkiksi työelämän tuomien paineiden vuoksi. Mikäli kärsit erektiohäiriöistä, Lääkäri247 auttaa.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Lääkärimme ovat kokeneita eri alojen asiantuntijoita. He auttavat jokaista asiakasta hienovaraisesti ja ammattimaisesti. Puhelinlääkärin avulla aroiltakin tuntuviin asioihin uskalletaan pyytää apua ja samalla säästyy aikaa, kun erillistä vastaanottokäyntiä ei tarvita.

Päivystävä lääkäri

Soita lääkärille:
0600 16334

(puhelun hinta on 3,55 € / alk. min + pvm/mpm)


Saat reseptin vaivattomasti

HUOM!
Emme uusi psyykenlääkkeitä, vahvoja kipulääkkeitä, rauhoittavia lääkkeitä tai muita keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä. Näiden lääkkeiden reseptipyyntöihin emme vastaa.

1. Aloita reseptin uusiminen
täältä »

2. Syötä henkilötiedot ja allekirjoita resepti (vahva tunnistautuminen)

3. Lääkäri tarkistaa Kannasta onko reseptin kirjoittaminen mahdollista

4. Tarkistuksen jälkeen sinulle lähetetään maksuyhteystiedot

5. Maksa resepti

6. Saat reseptin 12 tunnin, usein aikaisemmin, sisällä ja voit hakea lääkkeet lähimmästä apteekista