Reseptin uusiminen puhelimitse tai sähköisen
palvelun kautta sekä muut lääkärin ­palvelut

Kysy sairaudesta tai
oireista lääkäriltä puhelimitse

Lääkäri247.fi-palvelu antaa yleisluontoista lääkärin puhelinneuvontaa. Lääkärimme auttavat sinua kaikissa terveyteen liittyvissä kysymyksissä – myös omaisen terveydentilaan ja hoitoon liittyvissä asioissa. Ohjaamme asiakkaat tarvittaessa aina matalalla kynnyksellä jatkohoitoon, päivystykseen tai omalle lääkärille.

Muistathan, että voit soittaa palveluumme myös anonyymisti, arkaluontoisissa asioissa tai pyytääksesi apua esimerkiksi laboratoriotutkimusten tulkintaan.

Reseptin uusinta puhelimitse

Uusimme ja kirjoitamme sähköisiä reseptejä selkeissä lääketieteellisissä tapauksissa, joita ovat esimerkiksi virtsatieinfektio, potenssihäiriöt tai krooninen sairaus, johon asiakkaalla on säännöllinen lääkitys. Emme voi uusia psyykenlääkkeitä, vahvoja kipulääkkeitä, rauhoittavia lääkkeitä tai muita keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä. Kaikista määräämistämme resepteistä jää merkintä Omakanta-verkkopalveluun, josta potilas voi itse tarkistaa hänelle määrätyt lääkkeet ja mihin vaivaan lääke on määrätty.

Päivystävä lääkäri

Soita lääkärille:
0600 16334

(puhelun hinta on 3,55 € / alk. min + pvm/mpm)
Puheluun vastaa aina erikoislääkäri

Reseptin sähköinen uusiminen »

Reseptin kirjoittaminen edellyttää aina vahvaa tunnistautumista, joka onnistuu sähköisen palvelumme kautta.

Potilaille – apua vaivattomasti

Olet sitten sairaana tai kiireinen, saat Lääkäri247-puhelinlääkäripalvelusta apua nopeasti. Voit soittaa meille milloin tahansa ja sinua palvelee päivystävä erikoislääkäri. Halutessasi voit soittaa myös täysin anonyyminä. Reseptin määrääminen/uusiminen puhelimitse tai sähköisen palvelumme kautta on myös useimmissa tapauksissa mahdollista.

Lääkäreille – joustoa aikatauluihin

Lääkäreille puhelinpäivystys antaa mahdollisuuden toimia asiantuntijana ja auttaa potilaita joustavasti omien aikataulujen mukaisesti. Puhelinpäivystyksen kautta lääkäri voi tarjota osaamistaan asiakkaille tehokkaasti ympäri Suomen.