Reseptilääkkeet

Esimerkiksi erektiolääkkeiden uusinta

Jos kärsit erektiohäiriöistä, Lääkäri247 on apunasi. Puhelinlääkärimme määrää sinulle turvalliset erektiolääkkeet, jotka ovat toimiva keino erektio-ongelmien hoitoon. Saat reseptin vaivattomasti soittamalla numeroon 0600 16334 tai sähköpostilla info@laakari247.fi

Emme uusi/kirjoita PKV-lääkkeitä, psyykenlääkkeitä, Lyricaa tai muitakaan keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Lääkärimme ovat kokeneita eri alojen asiantuntijoita. He auttavat jokaista asiakasta hienovaraisesti ja ammattimaisesti. Puhelinlääkärin avulla aroiltakin tuntuviin asioihin uskalletaan pyytää apua ja samalla säästyy aikaa, kun vältytään vastaanottokäynniltä.

Reseptilääkkeiden määrääminen ja uusiminen

Hae reseptiä sähköpostilla info@laakari24.fi.

Otamme reseptistä 26.50 € korvauksen (1-2 reseptiä). Kolmannesta reseptistä lähtien perimme 10 € lisäkorvauksen per resepti alla olevan taulukon mukaisesti. Puhelun hinta on 4,1 € / min + pvm/mpm

Resepti kirjataan sähköisesti Kanta -palveluun, josta ne näkyvät kaikissa Suomen apteekeissa. Sähköisen reseptin saamisen jälkeen lääkkeet on mahdollista hakea apteekistahenkilöllisyystodistusta vastaan.

Reseptien lkm Hinta
1 26.50 €
2 26.50 €
3 (1 x 10 € lisämaksu) 36.50 €
4 (2 x 10 € lisämaksu) 46.50 €

Omavastuuosuus Kela-korvattavissa lääkkeissä on 22 €.

HUOM! Emme uusi psyykenlääkkeitä, vahvoja kipulääkkeitä, rauhoittavia lääkkeitä tai muita keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä (PKV-lääkkeet).

Medidens

Haluatko mainoksesi tähän, ota yhteyttä info@laakari247.fi.

  • avainlippu