Reseptin uusiminen puhelimitse / sähköpostilla ja muut lääkäri­palvelut

Kysy sairaudesta tai oireista lääkäriltä nopeasti ja vaivattomasti puhelimessa!

Lääkäri247.fi -palvelu antaa yleisluontoista lääkärin puhelinneuvontaa. Palveluun voi soittaa anonyymisti. Ohjaamme asiakkaat aina matalalla kynnyksellä jatkohoitoon, päivystykseen tai omalle lääkärille.

Uusimme ja kirjoitamme sähköisiä reseptejä selkeissä lääketieteellisissä tapauksissa kuten esim. virtsatieinfektio, potenssihäiriöt tai krooninen sairaus, johon asiakkaalla on säännöllinen lääkitys. Kaikista määräämistämme resepteistä jää merkintä Kantaan, josta potilas voi itse tarkistaa hänelle määrätyt lääkkeet ja mihin vaivaan lääke on määrätty. Neuvonta on yleisluontoista.

Potilaille - apua vaivattomasti

Jos olet sairaana tai kiireinen, saat Lääkäri247:n puhelinlääkäripalvelusta apua nopeasti. Voit soittaa milloin tahansa ja sinua palvelee päivystävä erikoislääkäri. Voit halutessasi soittaa myös täysin anonyyminä. Reseptin määrääminen/uusiminen puhelimitse tai sähköpostilla on myös mahdollista.

Lääkäreille - joustoa aikatauluihin

Lääkäreille puhelinpäivystys antaa mahdollisuuden toimia asiantuntijana ja auttaa potilaita joustavasti omien aikataulujen mukaisesti.

Kysy lisää Lääkäri247:n puhelin­lääkäripalvelusta.

  • avainlippu